De Schmalhorst

+31534500148 info@schmalhorst.nl

Menu
Vakantiehuis Ootmarsum

Ruim & sfeervol

De accommodatie – Vakantiehuis ‘De Schmalhorst’ in Ootmarsum

De Schmalhorst is een modern vakantiehuis, voorzien van alle gemakken inclusief volledige vloerverwarming. Het heeft een woonkamer met een zitgedeelte bij de open haard, eethoek en praktisch keukenblok, vier tweepersoons slaapkamers, een badkamer, en een extra toilet.

014 096-6

Begane grond

Woonkamer

De woonkamer is ingedeeld voor drie functies. Er is een ruim zitgedeelte met bank en stoelen rond een koffietafel voor de open haard. Daar staat ook de TV. De andere hoek is ingericht als eethoek met tafel en stoelen bij het raam, met uitzicht op het weiland. Tegen de binnenwand ligt een ruim keukenblok met alle nodige voorzieningen voor het koken; vier-pits gaskookplaat, gootsteen, vaatwasser, koelkast, klein oventje, magnetron en koffiezetapparaat. Via de achterdeur is het terras achter het huisje bereikbaar, de openslaande tuindeuren openen naar het terras voor “De Schmalhorst”.

Badkamer

De badkamer heeft een douche, een toilet, en een wastafel met warm en koud stromend water. Omdat het douchen de ruimte soms bezet houdt, is er een extra toilet op de verdieping.

Slaapkamer

Deze slaapkamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water, een kledingkast, een stoel en twee éénpersoonsbedden tegen elkaar geschoven als lits-jumeaux.

2009 044 (Medium)

Verdieping

Toilet

Op de verdieping is een extra toilet. Zodat u in de nacht niet de trap af moet, ook handig wanneer iemand de badkamer bezet houdt. In deze ruimte staat ook de wasmachine.

Slaapkamers

De drie slaapkamers op de verdieping hebben elk twee éénpersoons bedden. Ieder van deze slaapkamers is voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water.

Een slaapkamer op de verdieping.
schmalhorst-slider

Rondom “De Schmalhorst”

Het privé perceel rondom het vakantiehuis vormt een driehoek tussen het bos aan de zuidkant, het weiland aan de oostkant en de zandweg voor het bos aan de noordwestkant. Aan weerszijden van het vakantiehuis zijn terrasjes voorzien van tuinmeubilair. Voor de kinderen staat er een schommeltoestel en is het open bos uitermate geschikt voor spelletjes en hutten bouwen, terwijl de ouders vanaf het terras toch in de gaten kunnen houden wat er gebeurt.